Historia nie z tych czasów
|Podbiegł do was ze składu|
-Witajcie nazywam się Warren Keeping ,wielkie dzięki za pomoc jestem inżynierem{szeptacie ,ponieważ w tym czasie Ruscy mają przejebaną zabawę z małpami}
[Warren Keeping]Nie nie ,możemy ich załatwić i przejąc bazę ,patrzcie ile to da nam możliwości
[Tim Gladstone]Niby jak chcesz to zrobić
[Warren Keeping]Mamy koszary tuż pod swoimi nogami ,broń pozycje i zaskoczenie ,kto nam się oprze ?
|Nagle jeden z małpoludów zadusił ruska ,zaś drugi uderzył nim o metalowe pręty|
|Ruscy zaczęli strzelać do Małp i zabijać po kolei|
|Ze składu zeskoczyła na ruska Małpa i zaczęła go uderzać w mordę|
[Warren Keeping]Mówię poważnie mamy wielkie szanse ,chcecie się błąkać po lesie czy jechać pojazdem?
Jestem też mechanikiem zrobię nam pojazdy ,przy okazji pozbędziemy się ruskiej bazy co wy na to ?
[Edd] Patrz dalej, myślisz, iż ruscy nie poradzą sobie z małpami? Proszę, patrz obserwuj dalej. Nie poradzimy sobie, szkoda marnować naszych sił na tak abstrakcyjny pomysł. Wycofujemy się do lasu.
Idą w stronę lasu
[Edd] Dobrze, a teraz zbudujemy bazę w tym lesie. Zobaczyłem, iż często skrzynie się tutaj pojawiają.
[Edd] Zbudujmy laboratorium. Przyprowadzimy tam elementarne badania, które zapewnią nam normalny poziom egzystencjalny. Spróbujemy zbudować prowizoryczne radio. Ja zajmę się algorytmami szyfrującymi, zajmie mi to diabelnie dużo czasu, ale musimy obejść łapankę ruskich, jeśli chodzi o przechwycenie naszych fal radiowych.
Wskazał na Tima
[Edd] Zajmiesz się oswajaniem małp, mogą się przydać, nawet w noszeniu skrzynek. A ty drogi przyjacielu będziesz budować, jesteś jedynym architektem. Możesz liczyć na moją pomoc.
- Zrozumiano?
Edd zajmuje się pracą.
[Edd] Patrzcie! Pełno tutaj cykuty czerwono plamkowej. Silnie trująca roślina, zabije słonia w 30 minut. Hmm...
[Warren Keeping]Dobrze mamy już ropę oraz elektrownie.
Mogę wam rozbudować Laboratorium
[Tim Gladstone]Przydało by nam się Laboratorium Biologiczne
[Warren Keeping]Eh niestety nigdy mi nie kazano budować takowego i nie sądzę by kiedykolwiek Nasi takie budowali jednak Da się zrobić.