Historia nie z tych czasów
[Edd] Rozumiem. Cóż, mam doktorant z biologii, nie z optyki.
Dotknął się czoła
[Edd] Cóż, mam swoje radio, dlaczego wcześniej o tym nie pomyślałem? Wyjdziemy z lasu i skontaktujemy się z bazą.
[-------]Już ...po w.. id..my
[Tim Gladstone]No w końcu
|Po pewnym czasie nadjeżdżają 2 czołgi| {Ruskie ale wy nie wiecie}
|Wysiedli z nich żołnierze|
-Zdrastwój cie towarzysze ,ręca do góra migiem
[Tim Gladstone]Cholera jednak to Rosjanie
|Nagle z lasu wyskoczył małpolud i wbiegł na jednego z Ruskich żołnierzy zaczął go szarpać i uderzać o czołg aż stracił przytomność i się wykrwawił|
|Natychmiast drugi żołnierz zareagował i wystrzelił serie z karabinu zabijając biednego małpoluda ,lecz za nim wyskoczył kolejny małpolud który uderzył go kamieniem w głowę|
-Ooo ooo oo
[Tim Gladstone]Dziękujemy Ci
-ooo OOO OOOo
[Tim Gladstone]Mamy pojazdy ,może pojedźmy do ich bazy jakaś dywersja czy coś ? W sumie nigdy nie napadały mnie takie pomysły przepraszam
,ale przebywanie z żołnierzami pokazało mi ,że nawet naukowiec musi o takich sprawach myśleć ,masz jakieś pomysły? Przydało by nam się labolatorium choćby Ruskie
[Edd] Nie wiem, czy to dobry pomysł Drogi Panie Tim'ie. Znam rosyjski mam lepszy pomysł!
Podchodzi do żołnierza i bierze nieśmiertelnik z szyi
[Edd] Władimir Kozlow hmm..ciekawe
Bierze rosyjskie radio
[Edd] Szzz...Towaris...Towaris słyszajta mnie?
[Edd] Da, eto kombinatorskie ścierwoja eto jeszt. NA MATKĘ ROSJĘ!
Robi szum, strzela z pistoletu, by zrobić napięcie.
[Edd]Sszzzz....JANKESY....SZZZZZZ...NADCHODZĄ.....SZZZ...ARMIA.....ZMIERZA W STRONĘ...SZZZZ..MOJSZA GŁOWA! SZZ.....
[--------]Caaa? Jankesi ?
Ola boga ,szybko opuścić baze ,powtarzam do wszystkich opuuuuścić baze
Jankesi zamierzają zaatakować Beriie ,szybko ...Szzzzzzzzzzzzz
[Tim Gladstone]No no co za umiejętności aktorskie panie Johannson heh
[Edd] Panie Tim, bierzemy manatki i zmierza, jak oni nazwali ta bazę, ah tak Beriia. Gdy tam dojdziemy, przejmiemy laboratorium i spróbujemy się skontaktować na innej częstotliwości z bazą.
Spojrzał na małpy
[Edd] Mogą się przydać, ruszajmy!
Ostatnio edytowany przez Johannson (2012-01-12 23:15:22)